top of page

Kotka human rights
film festival 

16.-20.8.2024

Vuoden 2023 valitut elokuvat on nyt julkaistu

Kotka Human Rights Film Festival (KHRFF) palaa takaisin Kotkan sydämeen. Festivaali antaa neljän päivän ajan ainutlaatuisen mahdollisuuden nauttia laadukkaasta elokuvatarjonnasta. Eri puolilta maailmaa on tarjolla kiehtovia tarinoita, jotka käsittelevät elävästi ihmisten toimintaa, sosiaalisia ja poliittisia peruskysymyksiä, kuten demokratiaa, oikeutta, vapautta ja ympäristönsuojelua.

Cello-Still2.jpg
film_pic_2.jpg

Ohjelmisto

Ohjelmisto koostuu pitkistä ja lyhytelokuvista, dokumentti- ja animaatiotarjonnasta. Festivaalin kilpailuosion tuomaristossa ovat dokumentaristi Jouko Aaltonen sekä Academy of Moving Image -projektin taiteellinen johtaja, elokuvaohjaaja Erol Mintaş.

Series_life_in_smoke_6.jpg

KHRFF

Emissa Ry järjestää Kotkassa elokuvafestivaalin, joka keskittyy ihmisoikeuksiin. Festivaalilla näytetään elokuvia eri puolilta maailmaa. Ne käsittelevät aiheita kuten tasa-arvoa, rasismia ja monia muita tärkeitä teemoja. Tavoitteena on avata keskustelua, lisätä ymmärrystä ja luoda yhteisöllisyyttä. Elokuvien lisäksi tarjolla on keskustelutilaisuuksia, joissa pohditaan näytettyjen elokuvien teemoja syvemmin.

kotka-logo-2.png
bottom of page