top of page

Elokuvat

Kotka Human Rights Film Festival tarjoaa monipuolisen valikoiman elokuvia, jotka käsittelevät ihmisoikeuksiin liittyviä teemoja eri näkökulmista. Festivaalin elokuvavalikoima koostuu niin dokumenttielokuvista, draamoista kuin animaatioistakin, ja jokainen elokuva tarjoaa koskettavan ja ajatuksia herättävän tarinan.

Elokuvat valitaan huolellisesti niiden taiteellisen laadun, sisällön merkityksellisyyden ja ihmisoikeusteemojen käsittelemisen perusteella. Festivaalilla pyritään tarjoamaan monipuolinen katsaus eri kulttuurien näkökulmiin ja tarinoihin, jotka herättävät katsojassa syvää empatiaa ja ymmärrystä.

Nyt on oiva tilaisuus taiteilijoille hakea mukaan Kotka Human Rights Film Festivalille! Haluamme kutsua kaikki lahjakkaat elokuvantekijät ja taiteilijat jakamaan tarinansa ja näkemyksensä ihmisoikeuksien teemoista. Osallistumalla festivaaliin voit vaikuttaa yleisöön ja herättää tärkeitä keskusteluja yhteiskunnallisista kysymyksistä. Tartu tilaisuuteen ja lähetä meille projektitietosi festivaalin huomionarvoisen ohjelman osaksi!

filmfreeway-logo-hires-white.png

Tutustu tarkasti Kotka Human Rights Film Festivalin sääntöihin ja varmista, että projektiisi sopii festivaalin teemoihin ja periaatteisiin.

bottom of page